Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2010 21:25 - Дяволският триъгълник и загадъчната мъгла
Автор: pelikan4o Категория: Технологии   
Прочетен: 1124 Коментари: 0 Гласове:
8



Дяволският триъгълник или още Драконовият триъгълник се намира в близост до остров Мияки, южно от Токио и един от ъглите му докосва Гуам. Тази океанска зона е район на изчезнали кораби, изчезнали хора, изчезнали самолети, USOs (неидентифицирани потопени обекти), гъста мъгла, странни вълни, водовъртежи и др. Япония е обявила зоната на Дяволския триъгълник за опасна зона.

image  

Това, което е наистина необичайно е, че точно на срещуположната страна на земното кълбо се намира Бермудският триъгълник. Според Пол Дейл Робъртс, няма начин, това да е просто съвпадение, че и двете области се намират на срещуположните страни на земното кълбо и са пристанище на един и същ ужасяващ феномен.

Един от имейлите, който Робъртс получава във връзка с Дяволския триъгълник гласи частично: "По време на полет до Токио, бях на седалката до прозореца и поглеждайки навън забелязах странна зелена мъгла над океана. Докато летяхме над нея, ми се стори, като че ли мъглата забеляза самолета. Изглеждаше сякаш и прорастват пипала и тя се опитва да достигне с тях самолета. Докато насоча вниманието на майка ми в тази посока, вече бяхме отминали странната мъгла. Мъглата също правеше въртеливи движения и се получаваше нещо като тунел. Вярвам, че бях свидетел на нещо свръхестествено в Дяволския триъгълник! "

Изглежда, че районите, в които се наблюдават странни явления като в Драконовия триъгълник, винаги се свързват с мъгли. Там, както и на Бермудския триъгълник настъпват резки промени в заобикалящата среда.

Също така е интересно как USOs (неидентифицирани потопени обекти) се привличат към области като Бермудския триъгълник и Дяволския триъгълник. Да не би да е, че тези райони са високи енергийни източници за USOs? Или може би е мъглата, която се наблюдава, или някакъв вид електрическо или магнитно отделяне? Когато електрическите магнитни сили се засилват, се образува нещо като мъгла. Това ли е причината, поради която някои USOs са наблюдавали гъста мъгла около тях?

Пример е случаят, когато трима войници стават свидетели на странното изчезване на цял батальон през 1915 г. Те казват, че са видели мъгла, която като че ли поглълнала батальона.

image  

Друг човек на име Гернон става свидетел на странното явление, което някои хора наричат електронна мъгла. На 4 декември 1970 г., Гернон и баща му летят с техния Бонанза A36 през Бахамските острови. На пътя към Бимини те забелязват странен феномен във вид на облак. Става ясно, че явлението представлява вихрушка с форма на тунел. Навлизайки в този тунел всички електронни и магнитни навигационни инструменти на самолета се развалят.

За да се стигне до дъното на тази мистерия и да се разгадае, е необходимо да се направят редица лабораторни експерименти, за да се види дали може да се пресъздаде електронна мъгла със силата на магнитната енергия. С този експеримент, ще стане ясно дали е налице нарушение в пространството. Но определено се вярва, че мъглата има нещо общо с паранормалните аномалии на времето.




Тагове:   мъгла,   триъгълник,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pelikan4o
Категория: Забавление
Прочетен: 2350938
Постинги: 425
Коментари: 2114
Гласове: 3811
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031