Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2009 00:22 - Кой е Ахмед Доган??
Автор: pelikan4o Категория: Политика   
Прочетен: 13805 Коментари: 51 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2009 22:07


случайно ми попадна едно видео... и ако информацията в него е истина... е сами преценете
Вярно тв СКАТ до колкото съм я гледал е със строго определена политическа ориентировка, но някои неща звучат достоверно и могат да се проверят...




още по темата : 

Кой е Ахмед Доган? - Интервю с Костадин Чакъров
26-07-2005 12:01, автор: Andrew

НАТО да провери Доган.

Този човек издаде на чужда държава всичките ни разузнавачи. Той бе агент Ангелов. По шифър го наричат "Професора".

- Г-н Чакъров, вярно ли е, че движение "Власт на закона" ще сезира Европейската комисия и специализираните й структури за дейността срещу България на лидера на ДПС Ахмед Доган?
- Не само. Ще сезираме и натовската служба по сигурността НОС, защото Ахмед Демир Доган е агент, работил за няколко чужди служби срещу България. Ние вече сме страна - член на НАТО. Представете си какво ще стане! По силата на служебното си положение Доган има достъп до всякаква секретна информация, включително и на НАТО. Да не забравяме, че той е член на Консултативния съвет по сигурността към президента, където се обсъжда национална класифицирана информация и натовска класифицирана информация. Той назначава министри. Веднъж вече издаде цялата ни агентура в чужбина на чужда държава. Защо да не го направи пак? На новите ни съюзници ще им дадем факти, те да си направят изводите. Да си зададат въпроса, след като Доган вече два пъти е работил срещу страната си, дали няма да работи и срещу НАТО и ЕС в полза на някой друг? Ще внесем и сигнал до парламента. Ако те не си свършат работата и замълчат, ще сезираме специализираните служби на Еврокомисията и НАТО.

- Какви факти смятате да им предоставите?
- Много са. Едно от доказателствата ще е касетата от "Шоуто на Слави", където Доган се подигра с всички, като обясни, че взима пари, че има обръч от фирми, на които той прави услуги, после те му помагат. Той си призна, че лобирал за австрийците да купят "Електроразпределение", те му връщат услугата, като пускат тока на циганите. Доган държи шалтера и купува гласове за изборите. След което обясни, че като партиен лидер всъщност е нещо като банкер. Във всяка страна тази сплав между между политика и корпорация се нарича мафия, корупция. Това е подбуждане към организирана престъпност. Във всяка страна главният прокурор би трябвало да повдигне обвинение. Освен касетата ще представим на Еврокомисията и натовската служба НОС доказателства по "оня списък" и как Ахмед Демир Доган отиде в посолство, извика посланика и даде списък с цялата ни задгранична агентура.

- Доказателства?
- Записи. С разузнавателно проникване. Не ме питайте повече.

- На кое посолство Доган е дал списъка?
- Срещата бе с турския посланик. Сработва апаратурата, шифъра и след няколко часа контраразузнаването ни засече изтичането на тази информация.

- На Доган кой му е дал списъка?
- Бивш зам.-министър на външните работи, който излежава присъда. В продължение на месеци събирал данни. Самият той отговаряше за прикритието на агентурата ни. Списъкът е подготвен на пишещата машина на дъщеря му. Следственото дело е голямо, има агентурно-оперативни проучвания, но си стоят така. Един от министрите най-нагло информира Доган. Той във всеки момент може да натисне някой близък свой министър и да направи същото. Или нещо още по-страшно. Така пряко би засегнал интересите на алианса, защото нашата агентура вече е част от натовските служби. Нашите спецслужби работят пряко с новите партньори и непрекъснато обменят информация. Какво ще стане, ако част от нея отиде към трета страна?

- Когато избухна скандалът с "оня списък", защо политическата класа не реагира срещу Доган?
- Защото чрез него президентът Желю Желев удари Филип Димитров и правителството му. Тогава те се спазариха да се мълчи по "оня списък". Консултативният съвет замълча, всичко се замаза. Натовските специални служби лесно могат да проверят тези факти. Освен това питам: Кой даде Черноморския кадастър, а след това и кадастъра на цялата страна - подземен и надземен, на една съседна страна? Води, гори, почви, полезни изкопаеми, къде има пътища, ток, юридически режим, планове и т.н. Това е най-голямата тайна за една страна. Защото този, който го притежава, лесно може да се ориентира какво да купи в нея.

- В коя страна е попаднал кадастърът и кой го е дал?
- Не ме питайте повече.

- Какви са доказателствата, че Доган е работил срещу България?
- Той бе агент във военното контраразузнаване под псевдонима Ангелов, има реализации по негови донесения. С тях са пресичани опити на български граждани да бягат зад граница.


- Какво бе служебното ви положение, за да знаете това?
- Бях политически помощник на Тодор Живков. Наблюдавах хора и процеси от по-особен характер. Затова знам, че Ахмед Демир Доган преминава пълен цикъл от разузнавателни умения и квалификации - от типа на тайнопис, тайникови операции, връзка, проследяване, агентурно проникване и т.н. През 1985 г. към него се насочват няколко души, създали т. нар. "Турско националноосвободително движение в България". Той дава предпазливо съгласие и започва да ръководи тази организация. Това става в края на 1985 г. - началото на 1986 г. чрез приятел на Доган, чиято сестра е женена за установен съ¬трудник на турското разузнаване - Наджи Ертюрк, работещ под консулско прикритие в България. Той прави среща с Доган, когато за кратко е в района на жк "Младост", след което турското разузнаване известно време го проверява. По шифъра го наричат с името "Професора". Установяват, че наистина има такова лице и такава организация. В българското контраразузнаване имаше проникване, след като се установи и се събраха достатъчно данни за нелегалната и антидържавна дейност на тази организация в полза на турската държава. Тогава Ахмед Доган бе арестуван и в съда той направи пълни самопризнания.

- Какви са доказателствата?
- Перфектни. Всичко е заснето. Установени са срещите му с турските разузнавачи, една от тях бе пред кино "Дружба". Първата не се състоя, защото още го проучваха. Имахме проникване в редица структури, да не говоря повече, защото не искам да засегна действащи хора. Има и писмени доказателства. Идете и вижте делото от 1986 г. в Софийския наказателен съд. Доган никога не е отричал, че е ръководел турско нелегално движение. Забележете, турско, а не българско.

- През коя година става това?
- През 1986 г., искаме комисията да ги провери тези факти, томовете по делото се пазят.

- Вие кога започнахте да работите по Доган?
- Покрай възродителния процес. Започнахме да правим анализи и установихме, че сред турското население в Североизточна България се появяват лозунги с проперестроечно съдържание – от типа на "Долу Тодор Живков, да живее Горбачов", "Искаме гласност и перестройка" и т.н. Едва ли на баба Айше може да й хрумне да издига такива лозунги. След внимателно наблюдение установихме, че Доган поддържа връзка със съответните хора от съветското посолство. Има достатъчно хора, които могат да потвърдят тези факти. Има достатъчно данни за съучастието на Доган и неговата нелегална организация. Тоест той на два пъти се е поставял в услуга на чужди държави, работейки срещу България.

- Аргументите му може да са били, че е работел срещу комунистите?
- Няма да му мине номерът. Той бе осъден перфектно. Двамата политически самозванци Петър Младенов и Андрей Луканов тогава с политическо решение го изкараха от затвора. Той няма амнистия. Доган бе осъден за действия срещу България в полза на чужда държава. Защо до ден дне шен Доган не е поискал амнистия? При нея се прави обследване, което да установи дали факти, въз основа на които е осъден, са верни, дали са събрани законно и т. н. Освен това до ден днешен никой не е казал истината за възродителния процес, бяха разгромени 35 конспиративни организации. Имаше едно генералщабно учение в Коня след влошаването на отношенията между България и Турция. На него му е поставена задача - Четвърти армейски корпус на територията на Турция да е в пълна бойна готовност и в случай на необходимост войниците трябваше в рамките на 24 часа да стигнат до Пловдив. Един от елементите на тези планове бе да се разположат български турци по Стара планина, старопланинските проходи - Дюлински, Върбишки, Твърдишки и Родопите от страна на Якоруда, Асеновград, Долни и Горни Воден, Куклен и т.н. Проверете дали живеят българи в тези проходи.

- Каква е била целта?
- Да се правят мохамедански анклави и да се улесни преминаването на турски войски в случай на екстремни ситуации. Тяхната пропаганда подгони населението с техни емисари да пътува към Турция. Проблемът е, че Доган продължава да работи в тази посока. Той на няколко конференции се закани на главния прокурор, на президента и на ка прокурор, на президента и на кабинета да не се бъркат в Западните Родопи. Че това е територия, където може да действа ДПС. Не са случайни изцепките на неговия пазарджишки наместник Ахмед Молла Ахмед, който каза: "Вън християните от Родопите." Това е целенасочена политика за създаване на мохамедански анклави. Ако допуснем това, ни чакат зловещи дни. Спомнете си само покупките на гласове от страна на ДПС през последните избори, екскурзиантите, които гласуваха по 2-3 пъти. Ако това се случи в друга страна, сигурно щеше да се стигне до гражданска война. Искам Еврокомисията и структури на НАТО да се запознаят с тези факти. Ние сме си живели с българските турци, ще си живеем и в бъдеще, но такива действия за нас не са приемливи. И това никоя държава не би го търпяла. Нямам нищо против Турция. Тогава ситуацията е била такава. Това е една спокойна, мъдра страна. Завиждам им. Питам се защо и ние нямаме такова ръководство?

Интервюто на ПЕТЯ МИНКОВА с Костадин Чакъров е публикувано във в. "168 часа" от 22-28 юли. К. Чакъров е бивш личен съветник на Тодор Живков. Учавствал е в наблюдението на хора и процеси от по-особен характер. Сега е председател на управителния съвет на гражданско движение "Власт на закона"


От ДПС отказват коментар
От пресслужбата на ДПС не отговориха на въпросите на" 168 часа" защо Ахмед Доган е бил осъден за работа срещу България в полза на чуждо разузнаване. Не отговориха на въпроса и защо близо 20 години след процеса той не е поискал амнистия, която да установи дали фактите и доказателствата, с които е бил осъден, са некоректни или фалшиви. "168 часа" успя да попита Ахмед Доган само дали има сертификат за достъп до натовска класифицирана информация. "Не знам, пък да ви кажа и малко ме интересува", засмя се той. Според специалисти няма как човек да не знае има ли достъп. Причината - въпросникът, който попълва лицето, искащо достъп, е около 60 страници. Факт е, че Доган участва в Консултативния съвет към президента и има достъп до такава информация.

http://www.alteragate.net/index.php?news_id=1371



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valiordanov - От нас зависи дали този ще продължи ...
24.06.2009 07:05
От нас зависи дали този ще продължи да ни води за носовете....

Ех защо не съм Асанчо
да ми тръгне тоз живот?...
Аз живея като Санчо,
шеф ми е Доган Кихот!
цитирай
2. djgator - ...
24.06.2009 09:21
Ето такъв материал е достоен за ПЪРВА!! и точно сега му е времето! Поздравления приятелю!
цитирай
3. boristodorov56 - На това трябва да се сложи край!
24.06.2009 09:53
Жалка креатура на Държавна сигурност.
И само той ли!
цитирай
4. djgator - boristodorov56
24.06.2009 09:57
Тези са престъпници- трябва ПАК да лежат!!!
цитирай
5. mikaela19 - Интересно!
24.06.2009 09:59
Младите да знаем какво е било тогава и какво са ги карали да правят.
В днешно време работата ми зависи от тях,все пак в Народното събрание са.
А какво правим ние?
цитирай
6. djgator - Жани
24.06.2009 10:04
Тия имат наглостта да се показват пред хората и да търсят подкрепа????
цитирай
7. pelikan4o - съвсем случайно ми попанда,
24.06.2009 10:04
но при интерес гледам има още в тубата ;)
цитирай
8. djgator - valioiordanov
24.06.2009 10:05
Доган кихот не се бори с вятърни мелници, а с нормалните българи ...
цитирай
9. pelikan4o - http://slackpack. net/?q=nod...
24.06.2009 10:06
http://slackpack.net/?q=node/651
цитирай
10. djgator - pelikan4o
24.06.2009 10:09
Това са правилните предизборни клипове, а не бозите от телевизията!
цитирай
11. pelikan4o - това по-горе е откъс
24.06.2009 10:10
от филма "Новото Робство" на ТВ СКАТ
целия е тук :
http://www.youtube.com/user/KriskoBG
цитирай
12. boristodorov56 - Нека правим разлика
24.06.2009 10:13
между мазните помияри и дюнмета около него и
фукарите,
които се смятат за турци.
Завалиите са толкова зомбирани и притиснати от грижата за прехрана, че не могат да се съпротивляват на Аамет циганина - те са жертви.
цитирай
13. djgator - боре
24.06.2009 10:19
Да, но жертви сме и ние - нормалните и истинкси Българи!! Нека помогнем на повече хора да видят това..
цитирай
14. djgator - pelikan4o
24.06.2009 10:35
Замислям се .. трябва по-често да следя скат.
Този процес на турцизация и всички опити за унищожаване на България са добре обмислени. Но, ще се борим до последно!
цитирай
15. анонимен - аве
24.06.2009 10:41
вие луди ли сте ве??! тия ненормалните от Атака искат да ни напават 2ро Косово и да се избием тука
нема нужда да засилвате напрежението между турците и българите. Стиа глупости ве
цитирай
16. pelikan4o - Djgator
24.06.2009 10:47
не знам, колко е истина цялата история, СКАТ за съжаление е от малкото български сателитни телевизии, и нямам голям избор какво да гледам, тъй като съм в чужбина за момента
цитирай
17. djgator - ан15
24.06.2009 11:00
Не знам атака какво искат, знам че няма да допусна да стана анадолски гражданин!!!
цитирай
18. анонимен - доган
24.06.2009 11:03
доган е най-големият крадец и ибрикчия на турските тайни служби
мръсна гад
цитирай
19. pelikan4o - захванахме май дискусия тук, чудя ...
24.06.2009 11:11
захванахме май дискусия тук, чудя се само защо половината от всичките избирателни секции са били в Турция (?!???!) и разбира се са работели без проблем, за разлика от тези в Гемания... а както знаем доста български студенти учат там
цитирай
20. анонимен - доган
24.06.2009 11:28
доган се е погрижил да е така, тайните служби добре са го обучили.
цитирай
21. djgator - pelikan4o
24.06.2009 11:32
Тя работата е ясна - в Германия трудно ще организираш рейсовете с резняци....
цитирай
22. анонимен - аве
24.06.2009 11:41
стига само едно и също има и по-големи идиоти от него! кажи за станишката
цитирай
23. анонимен - он-лайн игра-стратегия „Избори 2009"
24.06.2009 11:51
Седмици преди парламентарните избори R.E.D. стартира най-новата си он-лайн игра-стратегия „Избори 2009".

Интернет-забавлението на www.red.bg предлага на геймърите да влязат в ролята на политически лидери и да се преборят за места в българския парламент, разбивайки противниковия кандидат.

Всеки играч може да избира между две възможности - да се състезава с отбора на БСП, ръководен от Сергей Станишев или с отбора на ГЕРБ на Бойко Борисов. Играчите могат да използват различни тактики и разбиващи стратегии по време на политическата кампания.

Състезателят избира екип за предизборния си щаб, с който влиза в онлайн предизборната надпревара. В екипа на всеки един могат да се включат специалист по ПР, спонсор, мутра и ченге.

Целта на играта е да се завладее максимална територия, която осигурява места в парламента и генерира повече пари за щаба. Участниците в двата отбора могат да се атакуват взаимно, отнемайки от живота на съперника и от паричните му ресурси.

Политическите лидери са снабдени със специални функции. Сергей Станишев използа похвата „Байряк", Бойко Борисов използва атака "Пожарна", с които поразяват масово противниковия отбор.

„Избори 2009" е част от поредицата политически игри, които станаха запазената марка на проекта R.E.D. Досега герои в RED-игрите бяха президентът Георги Първанов, лидерът на БСП Сергей Станишев, кметът на София Бойко Борисов, лидерът на ДПС Ахмед Доган и др. Американският президент Барак Обама и премиерът на Русия Владимир Путин са чуждестранните политици, на които R.E.D. също посвети игри.

цитирай
24. djgator - ан23
24.06.2009 12:14
Страхотна новина, благодаря за инфото :)
цитирай
25. анонимен - ехо
24.06.2009 12:21
Докато се забавлявате в нета Доган ви точи брадвата.
Стегнете се в кръста и не се разсейвайте с глупости
цитирай
26. анонимен - e tva wideo e staro, gledal sym go ...
24.06.2009 12:33
e tva wideo e staro , gledal sym go predi wreme ... ama wse oshte e aktualno
цитирай
27. анонимен - Скъпи модераторки,
24.06.2009 12:36
махнете цензурата за да излезем на корицата. Всеки трябва да знае това! :-D

\m/
//
цитирай
28. pelikan4o - спокойно zlika, всеки може да го ...
24.06.2009 12:50
спокойно zlika, всеки може да го разпространява,че то тук стана малко като постигните на "4uk" :-D...
:) Поздрав на всички.. :)
цитирай
29. djgator - zlika
24.06.2009 20:52
И тук ли сложиха цензура??????? ще мислим нещо друго!
цитирай
30. djgator - pelikan4o
24.06.2009 20:53
За мен знам причината да не виждам първа, но за теб?? тия не спират да ме очудват!!!
цитирай
31. анонимен - lele
24.06.2009 21:34
dogan im e platil da ne te puskat v nai-komenterani, tuka vze da voni
цитирай
32. анонимен - ДПС
24.06.2009 21:36
в ДПС са най-ебливи :-)
цитирай
33. анонимен - хм
24.06.2009 21:40
Доган пак ще си изплете кошницата, а вие лапайте мухите! Кампанийки и клипове, тоя ще направи 160 секции в турция и 20 рейса с туристи като прати- ТАМЪН!
цитирай
34. djgator - ан31
24.06.2009 21:45
Стига с тая шльоковица де. Като цяло е напълно възможна да има нещо такова.. кой знае?
цитирай
35. djgator - хей
24.06.2009 21:47
анонимен написа:
тоя ще направи 160 секции в турция и 20 рейса с туристи като прати- ТАМЪН!

тази информация потвърдена ли е или налучкваш??
цитирай
36. анонимен - №35
24.06.2009 21:51
не ти се чете коментара нещо? новата система има бъг явно. шрифта що е в черно?
цитирай
37. анонимен - глупаци
24.06.2009 21:54
глупаци сте, Меди пак ще спечели много гласове и ще направи автономни турски области в БГ!
Анандънмо?
цитирай
38. boristodorov56 - 35. djgator
24.06.2009 21:55
За 126 секции в Турция е сигурно.
Обявиха го някъде.
цитирай
39. boristodorov56 - Няма да стане тая.
24.06.2009 21:57
анонимен написа:
глупаци сте, Меди пак ще спечели много гласове и ще направи автономни турски области в БГ!
Анандънмо?

В България му е по-добре - това им е пазарлъка с комунистите. Това е повече от ясно.
цитирай
40. djgator - боре
24.06.2009 22:03
Хората са информирани явно.. Дано не се наложи да си говорим на " майчин език" скоро, защото моята и твоята не са ханъми все пак! Тоя трябва да го приберат.
цитирай
41. krotalka - Докато по-голяма част от хората казва -
24.06.2009 22:04
"Всички са маскари, няма да гласувам", Доган ще си прави каквото си иска!
цитирай
42. pelikan4o - добавих и едно интервю. . . нямам ...
24.06.2009 22:05
добавих и едно интервю ... нямам думи ...
цитирай
43. djgator - кроти
24.06.2009 22:06
абсолютно си права!! ТЕ искаха и постигнаха точно това- апатия и пасивност в хората!!
Ето още за тия
http://parasol.blog.bg/zabavlenie/2009/06/24/ot-koi-narod-sme-nie.353388
цитирай
44. emil60 - Не им е лесно на investor.bg?
24.06.2009 22:16
Все пак и на създателите и собствениците на блог.бг не им е лесно... знае ли човек, как успяват да се справят с писанията против явните предимства, които се създават на избирателите на ДПС... а на нас пречи ли ни някой, освен ние самите...най-вече...
цитирай
45. teddka94v - ...
24.06.2009 22:18
Вече нищо не ме изненадва от тия '' червей''
цитирай
46. djgator - emil60
24.06.2009 22:29
На нас ни остава възможнастта да го кажем на повече хора и да гласуваме за някого, различен от сегашната тройна коалиция!
цитирай
47. krotalka - ДЖ,
24.06.2009 22:34
Слави си го следя редовно, чела съм го.
цитирай
48. анонимен - Нямам думи
24.06.2009 23:23
Изгледах само първата част на допълнителния линк, който сте дали и направо настръхнах. Дори и да погледнем песимистично на основния постинг, тези репортажи няма как да са режисирани. За съжаление, тези които ползват интернет и са достатъчно грамотни, не са жители на Рибново, Мадан и т.н. Отчайващо!!!Тоест, освен да затвърдите у мен мнението, че трябва да си "ходя" от а.к.а Родина, няма кого другиго да убедите. За тези, които са решили да си изтъргуват гласа, това не е престъпление. Поздрави за поста Redhead
цитирай
49. dorichela - За жалост продажници много и този ...
24.06.2009 23:29
За жалост продажници много и този нещастник пак ще е в управлението,а е за друго място!
цитирай
50. pelikan4o - RedHead поздрави и на теб, Идеята ...
25.06.2009 00:06
RedHead поздрави и на теб,
Идеята тук, не е да накараме твърдият електорат да се откаже да гласува или да си промени мнението за лидера.. въпроса е да накараме хората да отидат до урните и да гласуват за да може България да си отдъхне най-накрая от този многогодишен Доганов напън за ръководене на чужда държава...на нашата държава.
Само че той е умен, а алчни за власт колкото щеш , така че с удоволствие биха споделили управлението на държавата в замяна на тези "туристически гласове" които им гарантират успех.
Историята многократно ни го доказа. Ключовата дума тук е "коалиция" и това е което най-много ме притеснява... един "омагьосан кръг" от алчност, пари, власт и липса на грам достойстно и патриотизъм....

Имаме ли сили да направим това, което хората направиха в Техеран?? Едва ли... просто ще продължаваме бавно и сигурно да копаем дъното на пропастта в която пропаднахме благодарение главно и единствено на нашето овчедушие...

Бог да ви закриля, че само той ни остана...

Все пак помня думите на баба Ванга, "един ден България ще се оправи", ако не за нас, дано поне за децата ни ...
цитирай
51. djgator - до всички
25.06.2009 01:36
Ето една добра инициатива:
http://az-glasuvam.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pelikan4o
Категория: Забавление
Прочетен: 2365548
Постинги: 425
Коментари: 2114
Гласове: 3811
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930